UW EIGENDOM VERKOPEN

 

Een eigendom te koop zetten is altijd een belangrijke stap. Of het nu gaat om een appartement, een stuk grond of een groot pand, het is belangrijk dat er goed voor gezorgd wordt.

Het makelaarskantoor Propriété Privée is actief in de verkoop van huizen, villa's, terreinen, flats, nieuwbouwprojecten, familiepanden, gegroepeerde woningen en boerderijen in heel Waals-Brabant en Brussel via onze twee vestigingen in La Hulpe (Terhulpen) en Grez-Doiceau (Graven).

De voordelen om beroep te doen op een bemiddelingsmakelaar voor een verkoop zijn enorm: een professionele presentatie van het onroerend goed met video- en fotoreportage, toegang tot een netwerk van betrouwbare kandidaat-kopers, differentiërende marketingtools om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken en vooral een professionele en commerciële makelaar die elke ontmoeting organiseert en als tussenpersoon aanwezig is om de troeven van het onroerend goed te optimaliseren en met elke kandidaat-koper te onderhandelen.

Dankzij onze zeer persoonlijke aanpak kunnen veel van onze klanten, zowel kopers als verkopers, hun vastgoedtransactie met een gerust hart afronden.

 

Naarmate de administratieve en juridische procedures complexer worden, neemt ons makelaarskantoor de volledige verantwoordelijkheid op zich, zodat de verkoop van uw eigendom volledig onder toezicht staat.

Het makelaarskantoor Propriété Privée gaat een verbintenis aan met de verkopers-klanten op basis van een beoogd resultaat in termen van verkoopprijs, maar ook in termen van tijd.

De zoekopdrachten voor kopers die aan Propriété Privée worden toevertrouwd, zijn duidelijk en beperkt in de tijd.

Twee makelaarskantoren, één team!

Dezelfde filosofie: een vriendelijk en professioneel onthaal. Laten we elkaar ontmoeten!