DIENSTENlees

ONZE DIENSTEN

Ons makelaarskantoor bestaat uit een team van hechte makelaars die al jaren samenwerken. We hebben een netwerk van gerenommeerde klanten in heel Waals-Brabant. Onze complementariteit en onze respectieve vaardigheden bestrijken de 3 afdelingen: verkoop, verhuur en beheer.

Reeds 10 jaar helpen we gezinnen die hun droomhuis willen huren of kopen. Dit succes hebben we te danken aan de strenge selectie van onze portefeuille. We bieden eigendommen aan die voldoen aan de door ons geadverteerde zoekcriteria.

Ons dagelijks werk bestaat ook uit het bijstaan van onze klanten bij de administratieve formaliteiten en vooral uit het bemiddelen tijdens de onderhandelingen.

EVALUEREN

De makelaars van Propriété Privée zijn IPI-erkende makelaars die u advies van hoge kwaliteit en professionele schattingen bieden.

Het makelaarskantoor luistert in de eerste plaats naar de behoeften en verwachtingen van eigenaars die hun eigendom willen laten taxeren. De relatie tussen het makelaarskantoor en de eigenaar moet een echt partnerschap zijn.

 

VERKOOP

Een woning te koop zetten is altijd een belangrijke stap. Of het nu gaat om een appartement, een stuk grond of een groot pand, het is belangrijk dat er goed voor gezorgd wordt.

Het makelaarskantoor Propriété Privée is actief in de verkoop van huizen, villa's, grond, appartementen en nieuwbouwprojecten in heel Waals-Brabant en Brussel via onze twee vestigingen in Terhulpen en Grez-Doiceau.

 

HUURBEHEER

Propriété Privée biedt u een dienst voor huurbeheer. Ons team bestaat uit vastgoeddeskundigen die gekwalificeerd zijn in vastgoedbeheer. Dankzij onze ervaring en diepgaande kennis kunnen wij het huurbeheer van een breed gamma residentiële woningen in Brussel en Waals-Brabant verzekeren. Onze dynamische aanpak gaat verder dan alleen het behoud van uw vastgoedpatrimonium. We adviseren u ook over hoe u de waarde van uw eigendom kunt verhogen om te voldoen aan de huidige en toekomstige markteisen. Wij nemen alle aspecten van het huurbeheer voor onze rekening, inclusief het technisch, juridisch en administratief beheer van uw eigendom. Ons doel is om het beste uit uw woning te halen en u te verlossen van alle bijbehorende verplichtingen. Wij bieden u een compleet aanbod van vastgoeddiensten: van het leegmaken van uw woning tot de ondertekening van het huurcontract,

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend en in alle discretie contact met ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning of om ons te vertellen over uw zoektocht naar een woning.